TuotteetBioline Jatò

Kauneuskeskusta ja kosmetologikoulua johtaessaan italialainen kosmetologi Clara Corradini kehitti luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan, joka lanseerattiin vuonna 1979 nimellä Bioline.
Bioline Jatò on tulevaisuuden ihonhoitosarja, jonka tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Tuotteet ovat turvallisia mutta tehokkaita, ja ne sisältävät vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita sekä kasviöjyjä. Biolinen arvoja ovat kosmetologin ammattitaidon korostaminen, luonto, hyvinvointi sekä turvallisuus.
Sarjan kattavasta valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkien ihotyyppien erilaisiin ongelmiin ja erityistarpeisiin. Ihanan helppoa ihonhoitoa!
Menninkäinen tarjoaa laajan valikoiman kotihoitotuotteita.Alexandria Professional

Sokereissa on eroja! Kanadalainen Alexandria on sokeroinnin uranuurtaja, sillä heidän tuotekehityksensä ja koulutuksensa on jatkunut jo yli 20 vuotta.
Alexandrian sokerointituotteet on kehitetty hellävaraiseen ja ammattimaiseen ihokarvojen poistoon sekä vartalon kuorintaan. Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna.
Menninkäisessä käytämme sokeroinnissa Alexandria Professional sokeria ja olemme käyneet valtuutetun maahantuojan koulutuksen.Evagarden

Italialainen Evagarden on moderni ja dynaaminen ammattimeikkisarja asiakkaille, jotka rakastavat kauneutta.
Korkealaatuisissa tuotteissa käytetään luonnon raaka-aineita, kuten mineraaleja, kasviuutteita ja luonnonvahoja, tinkimättä tuotteiden teknisyydestä.
Tuotteissa yhdistyvät ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen helppoon meikkien kotikäyttöön.
Sarjan kaikki osa-alueet ovat huolella suunniteltuja ja Evagarden onkin ihanteellinen heille, joille jokapäiväinen kauneus tuo iloa.
Sarjan menestys perustuu jatkuvaan tasokkaaseen tutkimus- ja kehitystyöhön.
Evagarden -tuotteita myyvät vain kauneusalan ammattilaiset.Nouveau Lashes

Nouveau Lashes-ripsienpidennysmenetelmä lanseerattiin Englannissa vuonna 2005, jonka jälkeen se on saavuttanut maailmalla suurta suosiota; jopa Victoria Beckham suosii kyseistä ripsipidennysmenetelmää!
Nouveau Lashes ripset on valmistettu silkin ja synteettisen kuidun ainutlaatuisesta sekoituksesta, jossa yhdistyvät sekä pehmeys että kestävyys. Tekoripsimäisen vaikutelman sijasta lopputuloksesta tulee todella aidonnäköinen. Tuotteet on tutkittu ja testattu Euroopassa.